+31 (0)70 3242270 | 09:00-19:00 |

LAATSTE NIEUWS

Nieuw in de verhuur: 2 Pods

Nieuw in de verhuur: 2 Pods

In april 2021 zijn de 2 langverwachte Pods geleverd. Camping Duinhorst verhuurt deze sinds juni 2021 onder de naam “Sparretje”.
Deze “Sparretjes” zijn speciaal geschikt voor wandelaars en fietsers. In de Sparretjes kunnen maximaal 2 personen verblijven. In 2021 is de maximale verblijfsduur in een Sparretje 4 nachten, vanaf 2022 is de maximale verblijfsduur 3 nachten.

De ruimte is ingericht met een bed (1.60×2.10), klein keukentje met kookplaat, koelkast, waterkoker, Senseo, voldoende pannen, bestek en servies voor 2 personen. Er is een klein zitje met 2 stoelen en er is een kacheltje aanwezig.

Buiten een klein terras met stoeltjes en een picknicktafel.

Laadpaal voor elektrische auto’s

Laadpaal voor elektrische auto’s

In januari 2021 is er een laadpaal voor elektrische auto’s geplaatst. Deze is voor al onze gasten met een elektrische of hybride auto te gebruiken. Wij zijn hiermee weer een stapje duurzamer geworden.

De paal accepteert reguliere laadpassen.

Mededeling TV ontvangst

De camping is overgestapt naar digitale televisie. Dit betekent dat uw tv in het bezit moet zijn van een DVB-T en DVC-C tuner om het signaal te kunnen aflezen. Indien u bij het opnieuw instellen van de zenders de keuze kunt maken tussen analoog en digitaal, kiest u voor beide. Ontvangt u alleen de Duitse zenders!? Dan bezit de tv niet de mogelijkheid om digitaal signaal te kunnen ontvangen. Onze excuses voor eventuele ongemakken.