+31 (0)70 3242270 | 09:00-19:00 |

LAATSTE NIEUWS

Aangepaste reserveringsvoorwaarden 2021

Op donderdag 1 april 2021 hebben wij onze camping weer geopend voor het nieuwe seizoen. Mochten wij door maatregelen van de overheid tegen het Covid-19 virus toch de camping geheel of gedeeltelijk moeten sluiten, annuleren wij uw reservering geheel kosteloos.

Voor alle overige annuleringen gelden de normale reserveringsvoorwaarden https://www.duinhorst.nl/informatie/reserveringsvoorwaarden/

Nieuw in de verhuur: 2 Pods

Nieuw in de verhuur: 2 Pods

In april 2021 zijn de 2 langverwachte Pods geleverd. Camping Duinhorst verwacht deze medio juni te kunnen gaan verhuren onder de naam “Sparretje”.
Deze “Sparretjes” zijn speciaal geschikt voor wandelaars en fietsers. In de Sparretjes kunnen maximaal 2 personen verblijven. De ruimte is ingericht met een bed (1.60×2.10), klein keukentje met kookplaat, koelkast, waterkoker, Senseo, voldoende bestek en servies voor 2 personen. Er is een klein zitje met 2 stoelen en er is een kacheltje aanwezig.
Buiten een klein terras met een picknickbank.

Laadpaal voor elektrische auto’s

Laadpaal voor elektrische auto’s

In januari 2021 is er een laadpaal voor elektrische auto’s geplaatst. Deze is voor al onze gasten met een elektrische of hybride auto te gebruiken. Wij zijn hiermee weer een stapje duurzamer geworden.

De paal accepteert reguliere laadpassen.