+31 (0)70 3242270 | 09:00-18:00 |

TENTPLAATSEN

Tentplaatsen

In verband met Corona regels met betrekking tot afstand in het sanitair en op het terrein is tentkamperen op Duinhorst in 2020 niet mogelijk.

Uitsluitend fiets kampeerders op doortocht zijn welkom! Voor een verblijf van max. 2 overnachtingen. Op basis van beschikbaarheid en daarom uitsluitend na aanmelding vooraf (min 24 uur) per mail info@duinhorst.nl
In deze mail willen we graag volledige naam, adres, geboortedatum , aantal personen, leeftijd van de meereizende en verwachte aankomsttijd. Voor ieder plaats willen we een aparte aanvraag.

Tent-comfortplaatsen

Voor gezinnen zijn er extra ruime tent-comfortplaatsen op de camping aanwezig. Deze plaatsen zijn gelegen op een heuvel vlakbij de sanitaire voorzieningen. Voor extra luxe en comfort is er een terras met picknickbank, eigen stroom- (10A), water- en TV-aansluiting aanwezig. Voor deze kampeerplaatsen geldt er wel een comforttoeslag van € 3,50 per overnachting. Deze plaatsen zijn te reserveren. Het minimaal aantal overnachtingen is 4.

Tent-comfortplaatsen kunt u uitsluitend per e-mail aanvragen.

Voor de maanden juli en augustus 2020 zijn er geen tentcomfortplaatsen meer beschikbaar.

Voor een toeristische kampeerplaats heeft onze camping geen vaste aankomst- en vertrekdag. Echter, de vertrektijd is voor 12.00 uur en de aankomsttijd is na 12.00 uur.

Heeft u vragen?