CARAVANPLAATSEN

Caravanplaatsen

Camping Duinhorst biedt voor caravans en campers ruime kampeerplaatsen van circa 85 m². Al onze kampeerplaatsen zijn voorzien van aansluiting voor elektriciteit (6A), TV-aansluiting en vuilwaterafvoer. Op het kampeerveld zijn tevens watertappunten aanwezig.

Camping Duinhorst biedt voor caravans en campers diverse soorten plaatsen:

Basisplaatsen renbaan van circa 85 m². Deze plaatsen hebben een 6A elektra aansluiting, een watertappunt op het veld, TV-aansluiting en vuilwaterafvoer.

Comfortplaatsen Renbaan en Middenterrein, circa 100 m2. Deze plaatsen hebben een 10A elektra aansluiting, een watertappunt voor 2 (renbaan eigen wateraansluiting) TV-aansluiting en vuilwaterafvoer.

Voor een toeristische kampeerplaats heeft onze camping geen vaste aankomst- en vertrekdag. Echter, de vertrektijd is voor 12.00 uur en de aankomsttijd is na 12.00 uur. Uw verblijfsperiode op een toeristische kampeerplaats mag maximaal 6 weken duren. Indien u één of meerdere maanden wenst te verblijven, kunt u kiezen voor een maand- of seizoenplaats.

De getoonde prijzen hieronder betreffen de kale huursom (incl. één auto). Klik op de prijs op verder te gaan en uw totaalprijs te berekenen. Kies eerst uw verblijfsduur.
Heeft u vragen?