+31 (0)70 3242270 | 09:00-18:00 |

CAMPERPLAATSEN

Camperplaatsen

Camper Budget plaatsen

Deze plaatsen zijn +/- 55 m2 . Deze plaatsen hebben een 10 A elektra aansluiting, een watertappunt op het veld. Hier mogen alleen campers met een maximale verblijfsduur van 4 nachten.

Ook is er een camperservice plek waar het chemisch toilet geleegd kan worden, het afvalwater kan worden afgevoerd en waar de watertank gevuld kan worden.

Voor extra luxe beschikt camping Duinhorst tevens over comfortplaatsen. Hier mag u met uw camper natuurlijk ook gebruik van maken. Deze plaatsen zijn circa 100 m², beschikken over een 10A stroomaansluiting en hebben tevens een eigen watervoorziening.

Voor een toeristische kampeerplaats heeft onze camping geen vaste aankomst- en vertrekdag. Echter, de vertrektijd is voor 12.00 uur en de aankomsttijd is na 12.00 uur. Uw verblijfsperiode op een toeristische kampeerplaats mag maximaal 6 weken duren. Indien u één of meerdere maanden wenst te verblijven, kunt u kiezen voor een maand- of seizoenplaats.

De getoonde prijzen hieronder betreffen de kale huursom (incl. één auto). Klik op de prijs op verder te gaan en uw totaalprijs te berekenen. Kies eerst uw verblijfsduur.

Heeft u vragen?